Fast pris - Produkter

Prislista (ink moms)


Rättsutredning – 5 995 kr Få ett juridiskt spörsmål utrett av en utbildad jurist. Vad gäller med testamentet? Har du rätt att hyra ut din bostad i andra hand? Kan du reklamera den där felaktiga varan och när och hur gör du det? Är det värt att överklaga domstolens beslut? Finns det grund för att säga upp din arbetstagare? I den här tjänsten utreder juristen vad som gäller rent juridiskt och om du har ett "case" eller inte. Rättsutredningen är ett bra steg om man funderar på att inleda en tvist och vill ha kött på benen inför detta. Juristen återkommer till dig med ett skriftligt underlag och förslag på åtgärder.

Obs. Gäller vid max 10 sidors underlag. Är underlaget större förbehåller vi oss rätten att komma med ett prisförslag.

Kravbrev – 4 495 kr
Ibland kan du hamna i en situation där du har ett krav på någon. Det kan vara att du lånat ut pengar till någon som privatperson eller att du som företag har obetalda fakturor efter att ha levererat en vara eller tjänst. I det läget är det bra att anlita en jurist som kan upprätta ett kravbrev. Ett brev där en jurist representerar dig och för din talan för att kräva betalning. I brevet redogörs kravet med en förklaring till varför kravet görs och att mottagaren får en tidsfrist på sig för att lösa den uppkomna tvisten. Juristen varnar mottagaren om att tvisten kan gå till domstol om han eller hon inte betalar och konsekvenserna med en rättslig tvist. Juristen gör en inledande bedömning och genomgång av ditt ärende samt upprättande av kravbrev.

Avtalsgranskning – 5 495 kr
Få ett avtal granskat av en utbildad jurist. Avtalet ska vara på svenska och får vara max 7 sidor långt. Juristen granskar avtalet och återkopplar till dig med skriftlig feedback. Vid behov i form av förslag på ändringar, tillägg och justeringar, samt rådgivning.

Framtidsfullmakt – 4 195 kr
Upprättande av framtidsfullmakt som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 30 minuters konsultation via mejl och/eller telefon.

Testamente – 4 795 kr
Upprättande av testamente (max 2 sidor) som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 30 minuters konsultation via mejl och/eller telefon.

Äktenskapsförord – 2 995 kr
Upprättande av äktenskapsförord som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 15 minuters konsultation via mejl och/eller telefon.

Samboavtal – 1 995 kr
Upprättande av samboavtal som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 15 minuters konsultation via mejl och/eller telefon.

Köpeavtal eller gåvobrev för fastighet eller bostadsrätt – 3 995 kr
Upprättande av överlåtelsehandling som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 30 minuters konsultation via mejl och/eller telefon. Ansökan om lagfart eller inträde i bostadsrättsförening ingår ej.

Köpeavtal eller gåvobrev som ej är fastighet eller bostadsrätt – 1 995 kr
Upprättande av överlåtelsehandling som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 15 minuters konsultation via mejl och/eller telefon. Avtalet kan exempelvis gälla köp/gåva av bil, husdjur, pengar eller möbler.

Yttrande eller överklagande i körkortsärende – 6 995 kr
Juristen sätter sig in i ditt ärende och upprättar ett yttrande eller överklagande som skickas till dig som PDF. Gäller ett ärende och ett överklagande. Du skriver själv under och skickar in yttrandet eller överklagandet. Vill du hellre bli företrädd av Lawline? Ange det i beskrivningen, så återkommer juristen med en offert.

Reklamation – 4 195 kr
Har du köpt en vara eller tjänst som du inte är nöjd med är det viktigt att reklamera i tid. Juristen upprättar en reklamation som skickas till dig som PDF. 15 min konsultation ingår. Du skriver själv under och skickar in reklamationen till säljaren. Vill du hellre bli företrädd av Lawline? Ange det i beskrivningen, så återkommer juristen med en offert.


Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till ärenden. Detta kan ske vid tidsbrist eller om ärendet är inom ett område vi inte tillhandahåller rådgivning, exempelvis brottmål eller skatterätt.

Fyll i din information och välj produkt så kontaktar vi dig


Fortsätt
Tillbaka
2. Välj betalsätt:
Kortbetalning

Du måste skriva in en giltig rabattkod.
Din granskning och fakturan kommer att skickas till .

Rabatt


Totalt att betala inkl. moms
0 kr
Jag har läst och accepterar Lawlines villkor
Betala och slutför köp