BOKA TID MED VÅR JURISTBYRÅ

Lawline kan identifiera och lösa många juridiska problem genom vår webb- och telefonrådgivning. Ibland behövs dock mer kvalificerad hjälp för att hantera de juridiska delarna av viktiga händelser i ditt liv. Då kan det vara viktigt med hjälp av en erfaren jurist. Lawlines jurister finns i Stockholm men har även möjlighet att hålla möten på telefon eller Teams.

I dagsläget hanterar vi inte ärenden inom skatterätt eller straffrätt.

Vad kostar det?

Det är kostnadsfritt att skicka en förfrågan till oss. Det finns tjänster där vi kan erbjuda ett fast pris. Fråga gärna juristen vad för tjänst som är bäst lämpat i ert ärende vid första kontakt. Vi erbjuder ett timpris på 2 000 kronor inkl. moms för privatpersoner och 2 000 kronor exkl. moms för juridiska personer.

Hur fungerar det?

1. Fyll i dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt ärende. Läs igenom och godkänn våra allmänna villkor och personuppgiftspolicy innan du skickar din bokningsförfrågan. Det är kostnadsfritt att skicka in en förfrågan till oss.

2. Någon av våra jurister återkommer till dig inom kort. Våra jurister återkopplar oftast via mejl. Skulle du inte ha fått någon återkoppling inom 5 arbetsdagar ber vi dig undersöka ifall juristens mejl kan ha hamnat i din skräppost.

3. När juristen återkopplar får du information om juristen kan hjälpa dig med ärendet, samt information om vår gällande timtaxa. Har du efterfrågat fast pris kan du få förslag på fast pris redan vid den inledande kontakten. I vissa fall behöver juristen däremot få ytterligare information om ärendet för att kunna ge ett förslag på fast pris.

Vi förbehåller oss rätten att avböja uppdrag och ärenden om vi behöver det. Om så sker får du ändå återkoppling från en av våra jurister om att vi inte kan hjälpa dig med ärendet.

4. Om juristen kan hjälpa dig med ärendet kommer du även bli ombedd att lämna vissa personuppgifter för att vi ska kunna registrera ett ärende hos oss. I samband med att juristen registrerar ärendet, börjar juristen debitera dig för den tid som läggs ner på ärendet.

Vilka är vi som jobbar i Juristbyrån?

Edith Grundin, vice VD och jurist (föräldrarledig)
Anna Nilsson, jurist
Derya Kulbay, jurist och studentnätverksansvarig

Våra mailadresser följer modellen förnamn.efternamn(at)lawline.se


Boka tid för juridisk rådgivning

Skriv 8710 i rutan till vänster.