Boka tid med jurist

Boka tid med vår juristbyrå

Lawline kan identifiera och lösa många juridiska problem genom våra olika tjänster.
Ibland behövs mer kvalificerad hjälp för att hantera de juridiska delarna av viktiga händelser i ditt liv eller i ditt företagande. Då kan det vara viktigt med hjälp av en erfaren jurist. Lawlines jurister finns i Stockholm men har även möjlighet att hålla möten på telefon eller via videosamtal.

Hur funkar det?

Steg 1: Fyll i bokningsformuläret

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort vad ditt ärende gäller i formuläret här nedanför. Du får gärna skriva om det finns någon tidsgräns som är bra för juristen att känna till, exempelvis om du måste skicka in en inlaga till domstol vid ett visst datum.

Steg 2: Vi återkommer till dig med ett förslag

Juristernas ordinarie arvode vid löpande debitering är 1995 kr per timme.

Någon från vår juristgrupp återkommer till dig med ett förslag på hur vi kan hjälpa dig, samt en prisuppskattning eller offert för fast pris. I de flesta fall är det bra att börja med ett inledande telefonmöte och juristen ger i så fall förslag på mötestider som du kan boka.

Steg 3: Juristen hanterar ditt ärende

När du och juristen har bokat en tid för inledande konsultation, eller kommit överens om ett annat upplägg, kan juristen börja hjälpa dig med ärendet. Du kommer att ha telefonnummer och mailadress direkt till den jurist som hanterar ditt ärende, så att du alltid kan höra av dig om du har några frågor under ärendets gång.

Book appointment image

Berätta om ditt ärende

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv ditt ärende i korthet så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Din bokningsförfrågan är ej bindande

0 / 1000