Kan Lawline hjälpa till med att upprätta äktenskapsförord?

Hej, Jag vill skriva ett äktenskapsförord med min fru. Vi har varit gifta sen 07 och har 4 barn och efter lite ekonomiska problem (orsakat av henne) så vill jag skriva ett äktenskapsförord där huset (det var mitt hus innan vi flyttade ihop) tillfaller mig samt att alla medel på respektive bank konton tillfaller den som har kontot, dvs mina medel tillfaller mig samt hennes tillfaller henne. Hur mycket skulle det kosta att ni hjälper mig med detta? Mvh N.N.

Lawline svarar

Hej,

Tack för att du vänder dig till Lawline för juridisk rådgivning.

Jag förstår din fråga som att du undrar om Lawline kan hjälpa dig att upprätta ett äktenskapsförord och, i så fall, till vilket pris.

Lawline erbjuder en rad olika juridiska tjänster och kan vara behjälpliga med rättslig rådgivning för såväl privatpersoner som för företag. Detta inbegriper de allra flesta juridiska utmaningar man kan tänka sig, bl.a. upprättande av äktenskapsförord. Ett sådant upprättas till fast pris och i enlighet med dina istruktioner. För närmare information om pris och hur själva processen ser ut läs vidare här. I den mån du har ytterligare frågor kan du även kontakta vår juristbyrå, förslagsvis via telefon (se kontaktuppgifter nedan). De kan hjälpa dig vidare i ditt ärende.

Kontaktuppgifter till vår telefonkontakt:

Telefon: 08-533 300 04

Öppettider: Mån-fre kl. 10.00-16.00

Vänligen,

Lawline RådgivareRådgivare
Public question details image

Tjänster till fast pris *

Behöver du hjälp med Familjerätt och Äktenskap och äktenskapsförord? Vi hjälper dig till fast pris!

Äktenskapsförord1995 kr

Upprättande av äktenskapsförord som skickas till dig som PDF. Inkluderar upp till 15 minuters konsultation via mail och/eller telefon.

Betala medKlarna Logo
* Samtliga fastprisärenden hanteras av en jurist och inkluderar även en telefonavstämning