Processhjälp

2017-01-21 i PROCESSRÄTT
FRÅGA
Jag skulle behöva hjälp med att granska ett utlåtande från ARN i en tvist jag haft med ett byggföretag som renoverat mitt badrum. Renoveringen ledde till omfattande fel. I utlåtandet från ARN gav de mig rätt och rådde företaget att, till viss del, betala en ny renovering av badrummet.Nu skulle jag behöva juridisk hjälp att dels göra ett granskning för att se över mina möjligheter att vinna även i tingsrätten vid stämning och även att skriva denna stämningsansökan. Jag har omfattande dokumentation i fallet och även en granskning från oberoende besiktningsman. Önskar offert för detta jobb och en uppskattning om tid och om personlig kontakt är nödvändig.
SVAR

Hej!

Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga!

Eftersom du vill ha kontakt med våra jurister, och inte studenternas gratisrådgivning, får jag be dig kontakta dem på www.lawline.se/boka eller ringa 08-533 300 04 (Mån-ons 10-16).

Med vänlig hälsning,

Anonym Anonym
Du är välkomna att boka en erfaren jurist för fortsatt juridisk rådgivning genom att skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till Lawlines Juristbyrå här.
Våra jurister på Lawline Juristbyrå erbjuder rådgivning inom en rad olika områden och hjälper dig i ditt specifika ärende utifrån ditt behov.
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Övrigt (1173)
2021-06-30 Hur man kan ansöka om särskild handräckning vid olovlig besittningsrubbning
2021-06-29 Rätten till en försvarsadvokat.
2021-06-29 Överklaga till hovrätten
2021-06-28 Får man själv välja vilken anstalt man ska placeras på?

Alla besvarade frågor (94179)