FrågaFASTIGHETSRÄTTÖvrigt26/01/2022

Ofullständig fråga

Ett hus som står övergivet utan vatten och el sedan flera år. Ägaren har stora skulder hos kronofogden. Har kontakt med kommunen, men ännu inga resultat efter flera år. Hur gå vidare?

Lawline svarar

Hej,

Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga.

Tyvärr har jag svårt att utläsa av din fråga exakt vad det är du önskar få hjälp med. För att kunna ge dig ett utförligt svar skulle det behövas lite mer information om din situation. Till exempel skulle det vara bra om du kunde tydliggöra hur du önskar att gå vidare i ärendet (om du vill framföra klagomål över bristande underhåll och skötsel vilket upplevs som störande (ett ärende som normalt hanteras av kommunens byggnadsnämnd), om du vill att huset ska få tillgång till el och vatten igen etc.). Vänligen försök att ställa din fråga på nytt så att vi, snarast möjligt, kan återkomma med ett svar. I den mån din fråga inte kan ställas på ett kortfattat sätt, och du har möjlighet till det, så kan du även boka en tid med vår juristbyrå eller kontakta oss via telefon (se kontaktuppgifter nedan).

Kontaktuppgifter till vår telefonkontakt:

Telefon: 08-533 300 04

Öppettider: Mån-fre kl. 10.00-16.00

Jag beklagar olägenheten men tveka inte att höra av dig igen så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende.

Vänligen,

Joakim StrömbladhRådgivare
Public question details image

Boka tid med jurist

Behöver du hjälp med ärenden relaterade till Fastighetsrätt och Övrigt? Våra duktiga jurister kan hjälpa dig!

Fyll i formuläret så svarar en av våra jurister dig inom 24 timmar. Juristen kommer att kontakta dig och ge dig ett tidsestimat och ett prisförslag för att hjälpa dig med att lösa ditt ärende

0 / 1000