Avtalsgranskning

2017-10-26 i Avtal
FRÅGA
Hej,vi behöver hjälp med att tyda ett kundavtal samt att spegla detta avtal och sedan skriva ett avtal mot våra leverantörer.Vår kontraktskedja ser ut som följer1. Kund2. Vi (XX)3. Leverantör (konsultbolag) Vi är avtalspart mot kund och leverantör men det är leverantörer som utför arbetet hos vår kund.Rent konkret behöver vi hjälp med att genom att utgå från vårt kundavtal spegla detta mot våra leverantörer.Vi är såklart villiga att betala för tjänsten men behöver då tillhandahålla avtalen.Hur gör vi detta på enklast sätt?
SVAR

Hej, och tack för att ni vänder er till oss på Lawline!

Vi på Lawline erbjuder utöver gratisfrågorna mer konkret juridisk hjälp genom våra jurister som finns i Stockholm. Jag skulle rekommendera er att ni tar kontakt med dessa och där närmare berättar vad ni behöver hjälp med och bestämmer hur ni vill gå tillväga. Ni kan boka en tid med en av våra jurister här. Ni kan även nå oss via telefon på telefonnumret: 08-533 300 04 mellan 10:00-16:00 på vardagar.

Hoppas att jag har varit till hjälp!

Vänligen,

Konrad Kabat
Du är välkomna att boka en erfaren jurist för fortsatt juridisk rådgivning genom att skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till Lawlines Juristbyrå här.
Våra jurister på Lawline Juristbyrå erbjuder rådgivning inom en rad olika områden och hjälper dig i ditt specifika ärende utifrån ditt behov.
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Avtal (1533)
2021-09-14 Tilläggsavgift för fel bevis på rätt till studentrabatt
2021-09-07 Har en annonssajt rätt att neka annonsering?
2021-09-06 Har du rätt att få tillbaka pengar om du har glömt stänga av parkeringen?
2021-09-05 Konsument som vill utnyttja sin ångerrätt eller häva ett köp

Alla besvarade frågor (95665)