FrågaAVTALSRÄTTÖvrigt30/10/2022

Ofullständig fråga - Villkor i avtal

Lagen om öresavrundning. Fick detta svar av ATG efter klagomål. Hej Mats! Tack för ditt mail. Gällande öresavrundning så står detta i våra vadhållningsbestämmelser: § 23 VINSTUTRÄKNING Vid spel på spelprodukterna Vinnare, Plats, Tvilling, Komb, Trio och Dagens Dubbel räknar ATG ut odds. Odds fastställs med två decimaler utan att hänsyn tas till den tredje decimalen. Vinstuträkning sker genom att tillämpligt odds multipliceras med vinnande Vadhållares insats. Om odds understiger 1,00 återfår vinnande Vadhållare insatsen. Vid spelprodukten V3 framräknas vinstbelopp per andel medan det vid spelprodukterna V4, V5, V65, V64, V75, V86, GS75 och TOP 7 framräknas vinstbelopp per vinnande vinstgrupp. "Samtliga vinstbelopp avrundas nedåt till närmast helt krontal. Vid vinstutbetalning på samtliga spelprodukter sker avrundning nedåt till närmast helt krontal". Det betyder att vi räknar insats x odds och sedan avrundar nedåt. Om spelaren valt att spela 25000 blir det ingen öresavrundning.

Lawline svarar

Hej,

Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga.

Tyvärr har jag svårt att utläsa av din fråga exakt vad du önskar få hjälp med. För att kunna ge dig ett utförligt och detaljerat svar skulle du dels behöva tydliggöra din frågeställning något dels ge lite mer information om just din situation (t.ex. vad, mer exakt, är det som du vill ha hjälp med? Är du t.ex. missnöjd med villkoren och vill veta om de kan bestridas på något sätt? Vad har föranlett svaret som du nämner i din fråga?). 

Vänligen försök att ställa din fråga på nytt så att vi, snarast möjligt, kan återkomma med ett svar. I den mån din fråga inte kan ställas på ett kortfattat sätt, och du har möjlighet till det, så kan du även boka en tid med vår juristbyrå eller kontakta oss via telefon.

Kontaktuppgifter till vår telefonkontakt: 

Telefon: 010-207 93 00 

Öppettider: Mån-fre kl. 10.00-16.00

Jag beklagar olägenheten men tveka inte att höra av dig igen så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende.

Vänligen,

Lawline RådgivareRådgivare
Public question details image

Boka tid med jurist

Behöver du hjälp med ärenden relaterade till Avtalsrätt och Övrigt? Våra duktiga jurister kan hjälpa dig!

Fyll i formuläret så svarar en av våra jurister dig inom 24 timmar. Juristen kommer att kontakta dig och ge dig ett tidsestimat och ett prisförslag för att hjälpa dig med att lösa ditt ärende

0 / 1000