Ofullständig fråga - Betalningsanmärkning

Jag är pensionär och har svårt att få en bostad, för staten har åsamkast mig betalningsanmärkningar via sitt system som har förlagt mig som person med anmärkningar som omöjligör en upplåtelse av ett hyreskontrakt trotts god ekonomi.

Lawline svarar

Hej,

Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga.

Tyvärr har jag svårt att utläsa av din fråga exakt vad du önskar få hjälp med. För att kunna ge dig ett utförligt och detaljerat svar skulle du dels behöva tydliggöra din frågeställning något dels ge lite mer information om just din situation (t.ex. vad, mer exakt, är det som du vill ha hjälp med? Menar du t.ex. att betalningsanmärkningarna har givits på felaktiga grunder och vill att dessa rättas? Vad har föranlett dina betalningsanmärkningar?). 

Vänligen försök att ställa din fråga på nytt så att vi, snarast möjligt, kan återkomma med ett svar. I den mån din fråga inte kan ställas på ett kortfattat sätt, och du har möjlighet till det, så kan du även boka en tid med vår juristbyrå eller kontakta oss via telefon.

Kontaktuppgifter till vår telefonkontakt: 

Telefon: 010-207 93 00 

Öppettider: Mån-fre kl. 10.00-16.00

Jag beklagar olägenheten men tveka inte att höra av dig igen så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende.

Vänligen,

Lawline RådgivareRådgivare
Public question details image

Ställ en Expressfråga 1499 kr

Behöver du hjälp med att lösa en fråga gällande Fordringsrätt & exekutionsrätt och Betalningsanmärkning? Vi kan hjälpa dig!

Ställ din fråga i formuläret nedan och få svar inom 72 timmar.

Betala medKlarna Logo
0 / 1500
swish logo