Lawline svarar inte på skoluppgifter

2017-03-29 i SKADESTÅNDSRÄTT
FRÅGA
Snickaren Bob har vunnit en massa pengar på V75 och bestämmer sig för att dricka upp vinstpengarna på sin favoritpub. Efter lite för många öl går Bob hemåt. Han passerar förbi ett konditori och ser att de har Napoleonbakelser som råkar vara Bobs absoluta favoritbakverk. Eftersom det är mitt i natten är konditoriet stängt. Men i Bobs tillstånd tycker han att det är rimligt att slänga en fin mountainbike som står parkerad i ett närbeläget cykelställ genom skyltfönstret på konditoriet. Efter att ha ätit fem bakelser ska en mätt och belåten Bob gå hem för att sova. Dock råkar han halka på en chokladbiskvi som blivit kvarglömd när konditoripersonalen städat. Stackars Bob faller så illa att han bryter handleden med en tvåveckors sjukskrivning som följd.
SVAR

Hej! Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga.

Lawline har som policy att inte besvara skoluppgifter. Med anledning av detta kan jag dessvärre inte besvara din fråga.

Jag hoppas att du finner ett svar på din fråga på ett annat vis.

Vänligen,

Malin Brännström
Du är välkomna att boka en erfaren jurist för fortsatt juridisk rådgivning genom att skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till Lawlines Juristbyrå här.
Våra jurister på Lawline Juristbyrå erbjuder rådgivning inom en rad olika områden och hjälper dig i ditt specifika ärende utifrån ditt behov.
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Övrigt (657)
2021-07-26 Övervakningsgarant för fallfärdigt hus
2021-07-25 Skadestånd för sakskada
2021-07-15 Behöver en skadereglerare uppge sitt efternamn till en kund?
2021-06-30 Har jag rätt till patientskadeersättning?

Alla besvarade frågor (94336)