FrågaAVTALSRÄTTSkuldebrev29/09/2023

Kan Lawline hjälpa till med tolkning av skuldebrev?

Hej, Skulle vilja få hjälp med att tolka ett skuldebrev. Vi är två fordringsägare. En part har inte fått någon års avbetalning.

Lawline svarar

Hej,

Tack för att du vänder dig till Lawline för juridisk rådgivning.

Jag förstår din fråga som att du undrar om Lawline kan hjälpa dig med att tolka ett skuldebrev.

Lawline erbjuder en rad olika juridiska tjänster och kan vara behjälpliga med rättslig rådgivning för såväl privatpersoner som för företag. Detta inbegriper de allra flesta juridiska utmaningar man kan tänka sig, bland annat rättsutredningar, upprättande samt granskning av diverse avtal med mera. För att veta om du faktiskt kan få den hjälp som du efterfrågar, inom den tidsram som du önskar, rekommenderar jag dig emellertid att kontakta vår juristbyrå, förslagsvis via telefon (se kontaktuppgifter nedan). De kan hjälpa dig vidare i ditt ärende. Du kan även skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till vår juristbyrå. Det kan du göra här. Observera att en sådan inte är bindande.

Givetvis kan du även använda dig av vår gratisfrågefunktion. För att våra rådgivare, i så fall, ska kunna ge dig ett så utförligt och detaljerat svar som möjligt skulle du dock behöva tydliggöra din frågeställning samt ge lite mer information om omständigheterna i just din situation. 

Kontaktuppgifter till vår telefonkontakt:

Telefon: 08-533 300 04

Öppettider: Mån-fre kl. 10.00-16.00

Vänligen,

Lawline RådgivareRådgivare
Public question details image

Boka tid med jurist

Behöver du hjälp med ärenden relaterade till Avtalsrätt och Skuldebrev? Våra duktiga jurister kan hjälpa dig!

Fyll i formuläret så svarar en av våra jurister dig inom 24 timmar. Juristen kommer att kontakta dig och ge dig ett tidsestimat och ett prisförslag för att hjälpa dig med att lösa ditt ärende

0 / 1000