Bestrida påminnelseavgift

FRÅGA
Hej. Jag söker en jurist som kan hjälpa mig att äverklaga en påminnelseavgift på 500kr som gått till KFM och skapat en anmärkning som jag anser är felaktig. Hjälp hjälpMed vänlig hälsning,
SVAR

Hej,

Först och främst vill jag tacka dig för att du valt att vända dig till oss på Lawline med din fråga, samt stort tack för att du använt dig av en av Expresstjänsterna!

Det du bör göra är att bestrida fakturan gällande påminnelseavgiften. För att bestrida en faktura kontaktar man den personen/företaget som har ställt ut fakturan. Kronofogdemyndigheten hjälper endast de som ställt ut fakturan att driva in summan om 500 kr och KFM tar alltså inte över rollen som borgenär.

Vår juristbyrå tillhandahåller hjälp med hela processen du har framför dig och kan alltså biträda dig genom hela bestridandet/överklagandet. Önskar du sådan hjälp är du varmt välkommen att kontakta mig på cornelia.najafi@lawline.se så hänvisar jag dig vidare och vi återkommer sedan till dig med en offert.

Vad gäller telefonmötet så når du mig på samma mejladress för att boka in en lämplig tid som passar dig.

Allt gott!

Mvh,

Cornelia Najafi
Du är välkomna att boka en erfaren jurist för fortsatt juridisk rådgivning genom att skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till Lawlines Juristbyrå här.
Våra jurister på Lawline Juristbyrå erbjuder rådgivning inom en rad olika områden och hjälper dig i ditt specifika ärende utifrån ditt behov.
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Kronofogdemyndigheten (519)
2021-07-24 Vad ska jag göra när hyresgästen vägrar flytta?
2021-07-22 Vem kan frakta bort bilen från vår mark?
2021-07-09 Hyresgäst vägrar flytta trots uppsägning av hyresavtal pga förverkandegrund – handlingsplan
2021-07-02 Vad gör jag om en person är skyldig mig pengar?

Alla besvarade frågor (94270)