Upprättning av svaromål i familjetvist

2015-08-05 i FAMILJERÄTT
FRÅGA
Hej! Jag har fått en stämningsansökan från advokaten som företräder mamman till ett utav barnen som vi har gemensam vårdnad om. Stämningen är angående boendet för barnet i fråga. Hur går jag till väga med detta? Jag ska lämna svar inom en vecka. Jag behöver juridisk hjälp med att svara på stämningsansökan . Mamman har även delvis ljugit i stämningsansökan. Mvh.Micael Gabrielsson
SVAR

Hej och tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga!

Om du behöver hjälp med att upprätta ett svar på stämningsansökan, rekommenderar jag att du anlitar ett juridiskt ombud som kan göra det för dig.

Du kan gå in och boka en tid hos Familjens jurist här så hjälper dem dig med allt du behöver. De kan även representera dig i domstol. Advokaten som tar kontakt med dig kommer även att upplysa dig om dina möjligheter att söka rättshjälp genom ditt försäkringsbolag så att dina utgifter för juridiskt ombud minskar.

Glöm inte att ange hur du har upplevt att vårt svar har hjälpt dig! Hör gärna av dig om du har fler frågor. Behöver du vidare hjälp med juridiken är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-533 300 04 (måndag till onsdag 10:00-16:00) eller maila oss på info@lawline.se, så hjälper vi dig vidare i ditt ärende.

Vänligen,

Soroosh Parsa
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Övrigt (3628)
2021-06-17 Godkänna barns flyttanmälan vid gemensam vårdnad
2021-06-16 Kan jag byta förskola utan den andra vårdnadshavarens tillåtelse?
2021-06-14 Har mor- och farförälder rätt till umgänge med sina barnbarn?
2021-06-10 Vilken förälder som betalar resorna vid umgänge med barnet

Alla besvarade frågor (93333)