Hej! Jag har ställt en fråga om tystlåtenhet i en Brf styrelse. När kan jag få svar? Eller var detta inte ett lämpligt ämne här?

2019-11-12 i Bostadsrätt
FRÅGA
Hej!Jag har ställt en fråga om tystlåtenhet i en Brf styrelse. När kan jag få svar? Eller var detta inte ett lämpligt ämne här?
SVAR

Hej! Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga. Jag beklagar att du inte fått din fråga besvarad, och jag kommer att ge råd om vad du kan göra nu för att få svar på din fråga.

Vad du kan göra nu

Det går absolut bra att ställa frågor rörande bostadsrättsföreningar till Lawline. Nu vet jag inte på vilket sätt du ställde din tidigare fråga, men om man ställer en gratisfråga är man inte garanterad att få den besvarad (och även om frågan blir besvarad kan det tyvärr ta tid), då det ofta kommer in många gratisfrågor till Lawline.

Om du vill ställa en fråga och garanterat få ett svar rekommenderar jag att du beställer en expressfråga. Då kostar det pengar för dig, men frågan kommer att besvaras antingen inom ett dygn eller tre dygn, beroende på vilket alternativ du väljer. (Om en expressfråga mot förmodan inte går att besvara får frågeställaren pengarna tillbaka). För att skicka in en fråga till Lawline används formuläret här.

Om du vill prata med en rådgivare rekommenderar jag att du ringer till Lawlines telefonrådgivning. Det är kostnadsfritt för den som ringer. Telefonnumret är 08-533 300 04, och telefonrådgivningen har öppet måndag–fredag kl. 10.00–16.00.

Vänligen,

Jenny Hedin
Fick du svar på din fråga?
Relaterat innehåll