OPPT OCH INTERNATIONELL RÄTT

Hej!

Jag har en riktig utmaning till er! Vet inte om ni hört talas om OPPT? One People's Public Trust. Tydligen skapades denna lag utifrån UCC den 25/12-2012... Mina frågor är: Är detta en nu gällande, internationell lag som står över alla andra? Vad innebär denna lag för den enskilda människan?

Länkar:

http://oppt-in.com/

http://www.peoplestrust1776.org/

http://wakeup-world.com/2013/02/26/the-one-peoples-public-trust-oppt-your-frequently-asked-questions-answered/

Den 25/2 2013 användes OPPT för att väcka åtal och döma bl a Joseph Ratzinger (påven), Elisabeth Windsor (Englands drottning) och Stephen Harper (Kanadas premiärminister) för brott mot mänskligheten. Som en av alla bedragna medborgare på den här planeten vill jag ju givetvis veta om detta är ett sätt att verkligen sätta dit sådana här svin... Fungerar och gäller detta?

http://itccs.org/2013/02/25/guilty/

Jag är verkligen nyfiken på det här. Är det så att detta stämmer och att folket har fått all rätt på sin sida, då öppnar sig ju en underbar ny värld för oss! =)

Tack på förhand och lycka till!

Lawline svarar

Hej,

Internationell rätt kan skapas på två sätt, antingen genom att länder tillsammas skriver under och förbinder sig att följa avtal. Exempel på detta är internationella konventioner, till exempel Genévekonventionen.

Det andra sättet internationell rätt skapas på är genom staters agerande. När stater regelmässigt följer en specifik norm för att de ser den som internationell lag uppnår normen tillslut status av oskriven internationell lag.

OPPT har inget med internationell lag att göra, "organisationen" och dess normer har inget internationellt mandat att skapa internationell rätt eller ställa personer inför rätta. Det hela är nonsens och domarna de avkunnat är verkningslösa. I mina ögon verkar det som att det rör sig om personer som försöker vilseleda andra.

Vänligen,


 

Hampus SabelRådgivare
Public question details image

Ställ en Expressfråga 1499 kr

Behöver du hjälp med att lösa en fråga gällande Offentlig rätt och Allmänt om lagar och regler? Vi kan hjälpa dig!

Ställ din fråga i formuläret nedan och få svar inom 72 timmar.

Betala medKlarna Logo
0 / 1500
swish logo