Vi söker Telefonrådgivare omgående!

Du som rådgivare på Lawline har nu möjligheten att söka till tjänsten som telefonrådgivare eftersom vi är i behov av fler duktiga telefonrådgivare.

Arbetet är varierande, roligt och otroligt utvecklande för den som vill fördjupa sina kunskaper inom juridiken och samtidigt träna på sin förmåga att förmedla juridik på ett tydligt och enkelt sätt.

Om telefonrådgivningen
Lawlines telefonrådgivning är gratis för de som ringer in med juridiska frågeställningar. Den bemannas av juriststudenter. Öppettiderna är måndag till fredag 10:00-16:00 och utförs från vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Därför riktar sig denna annons till rådgivare i Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att analysera inringande privatpersoner och företags juridiska situation och hitta en lämplig handlingsplan där vi kan hjälpa kunden vidare genom vårt tjänsteutbud, antingen genom att ställa en fråga på vår hemsida eller genom att kunden bokar en tid med en av Lawlines jurister. Eftersom varje kundmöte är unikt är utmaningen att snabbt kunna finna sig i en juridisk frågeställning, tillämpa den juridiska metoden verbalt och därefter hitta en lösning på kundens problem. Du jobbar minst fem pass (ett pass är 10:00-16:00) per månad och schemat utformar du tillsammans med dina telefonrådgivarkollegor.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har läst minst tre terminer på juristprogrammet och har skaffat dig en bred juridisk kunskap, främst inom områdena för familje- och civilrätt. Du har inga problem med att formulera juridik på ett enkelt sätt för personer som inte har någon bred juridisk kunskap. Vi sätter stort värde på att du är en säljande och social person som vill hjälpa andra människor.

Tillträde omgående
Omfattning: Deltid, 6-12 h/veckan
Lön: 130 kr/h (inkl. semesterersättning) samt möjlighet till provision

Intervjuer kommer ske löpande.

Skicka CV och personligt brev till