Lawline söker fler jurister

Lawline startades 2005 och driver idag Sveriges största juridiska hemsida. Vi har idag ca 250 juriststudenter som kontinuerligt besvarar juridiska frågor online samt per telefon. För att tillgodose våra kunders behov driver vi även en juristbyrå som idag består av fem jurister. Till den söker vi nu ytterligare en jurist. Ta chansen och sök idag!

Du erbjuds
Vårt mål är att förändra juristbranschen – vi vill inte vara som alla andra. Det innebär att vi är ett företag i ständig förändring. Hos oss kommer du att få jobba självständigt med ärenden och därmed få stort ansvar. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi anser att en förutsättning för det är ett stort mått av prestigelöshet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden. Arbetet omfattar primärt juridisk rådgivning och därmed frekventa klientkontakter.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är, eller snart är, klar med din juristexamen alternativt har ett par års erfarenhet. Tingsmeritering eller motsvarande erfarenhet att hantera rättsprocesser är mycket meriterande men inte en förutsättning. Har du jobbat som rådgivare i Lawline är det självklart oerhört meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en orädd person med hög arbetskapacitet. För att arbetet ska fungera krävs att du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. Självklart tycker du om att ha kul på jobbet och bidrar genom din sociala kompetens till arbetsglädje och motivation. Såväl uppfinningsrikedom som självkännedom är egenskaper som värderas högt.

Placeringsort: Stockholm, Saltmätargatan 5

Tillträde:
enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: heltid

Skicka din ansökan senast den 26 augusti 2018 till . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. För frågor kontakta Robert Lindström, telefon: 076-313 64 49

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.