Lawline söker teamledare för studentnätverket

Lawline startades 2005 och driver idag Sveriges största juridiska hemsida. Lawline har ett av Sveriges största nätverk av juriststudenter. Vi söker nu en engagerad person som vill leda och utveckla nätverket. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer primärt att arbeta nära våra regionansvariga och leda dem i deras arbete med att rekrytera, utveckla och bibehålla rådgivare. Viss administration i samband med dessa uppgifter ingår också. Tjänsten är flexibel och du kommer få stor möjlighet att vara med och forma den.

Exempel på arbetsuppgifter som tjänsten omfattar

  • Support till regionansvariga
  • Närvaro vid arbetsmarknadsdagar
  • Rekrytering
  • Utformning av utbildningar/instruktioner
  • Marknadsföring
  • Viss löneadministration

Kvalifikationer och erfarenhet

Det viktigaste för oss är att du är rätt person på rätt plats. Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande, gärna inom hr eller juridik. Då visst marknadsföringsarbete förekommer kan det även vara aktuellt om du har en utbildning inom marknadsföring. Du är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Tidigare erfarenhet av att leda team är meriterande.


Personliga egenskaper
Vi ser att du är drivande, prestigelös och självgående. Självklart tycker du om att ha kul på jobbet och bidrar genom din sociala kompetens till arbetsglädje och motivation. För att arbetet ska fungera krävs att du är strukturerad och duktig på att planera. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation och har ett coachande förhållningssätt.

Placeringsort: Stockholm, Östermalmstorg 5

Tillträde
: enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: 100 % (40 timmar/vecka)

Skicka din ansökan senast den 11 december till . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. För frågor kontakta Robert Lindström, telefon: 076-313 64 49.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.