Lawline expanderar och söker ytterligare en jurist

Lawline startades 2005 och driver idag Sveriges största juridiska hemsida. För att kunna möta våra besökares behov driver vi även Lawline Juristbyrå som idag består av två jurister. Eftersom juristbyrån går väldigt bra vill vi nu ha ytterligare en jurist till vårt härliga team på Drottninggatan. Ta chansen och sök idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden med utgångspunkt från vårt huvudkontor på Drottninggatan i Stockholm.

Förutom klassisk juridisk rådgivning och frekventa klientkontakter kommer du även att ansvara för ett team av juriststudenter, leda deras arbete och kvalitetssäkra deras leveranser av bland annat rättsutredningar.

Den vi söker
Vi söker en orädd person med stort självförtroende och hög arbetskapacitet som självständigt kan driva processer. För dig faller det sig naturligt att ta ansvar och att få saker gjorda i tid är aldrig något problem. Du har en egen drivkraft, är prestigelös och har lätt att anpassa dig till nya miljöer och förutsättningar. Självklart tycker du om att ha kul på jobbet och bidrar genom din sociala kompetens till arbetsglädje och motivation. Såväl uppfinningsrikedom som självkännedom är egenskaper som värderas högt. Jur.kand. och tingsmeritering eller motsvarande erfarenhet att hantera rättsprocesser är en förutsättning.

Skicka din ansökan senast den 12 juni 2016 till . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. För frågor kontakta Louise Beskow, tfn: 073-510 71 36.