Lawline söker nya jurister

Nu söker vi fler orädda jurister!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden (dock ej familje- och arvsrätt) med utgångspunkt från vårt huvudkontor på Drottninggatan i Stockholm.

Förutom att ta ett helhetsansvar för de juridiska ärendena och sköta klientkontakter kommer du även att ansvara för ett team av juriststudenter som du arbetsleder. Du rekryterar till teamet efter behov och lägger ut arbete samt kvalitetssäkrar leveransen till klient. Till ditt stöd finns även seniora jurister inom Lawline och Moretime, som är Lawlines ägarbolag. Eftersom Lawline är ett expansivt entreprenörsbolag är arbetsbeskrivningen föränderlig och utvecklas i takt med vår utveckling.

Den vi söker
Vi söker en orädd person med stort självförtroende och hög arbetskapacitet som har ett brett intresse inom juridiken, men framför allt är intresserad av processrätt. För dig faller det sig naturligt att ta ansvar och att få saker gjorda i tid med inställningen: det inte finns några problem – bara lösningar. När du saknar en egen lösning - vilket inte händer ofta - är du klok nog att fråga. Du är säljorienterad och strävar alltid efter att uppnå bättre resultat. Du tycker om att ha kul på jobbet och bidrar genom din sociala kompetens till arbetsglädje och motivation.

Såväl kreativitet, självdistans och humor är egenskaper som värderas högt. Jur.kand. och tingsmeritering eller motsvarande erfarenhet från annan juridisk arbetsgivare förutsätts.

Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos Lawline arbetar du i en modern, nytänkande och entreprenöriell miljö där fokus är att ha roligt på jobbet. Lawline är dotterbolag till Moretime Professional Services AB (publ) som är ledande i att förändra en konservativ juristbransch genom att utveckla nya juridiska tjänster genom digitala verktyg och webb. Lawline har utvecklat webbaserade juridiska tjänster och erbjuder kostnadseffektiv digitaliserad juridik till hundratals kunder varje månad. Genom Lawlines unika modell för webbaserad rådgivning har vi växt till Sveriges största juridiska hemsida med drygt 300 000 besökare varje månad. Arbetsmiljön på Lawline präglas av prestigelöshet snabbrörlighet och stora visioner. Utvecklingstakten är hög och du arbetar med drivna medarbetare och en mycket attraktiv produkt. Fortsatt expansion kommer att erbjuda framgångsrika medarbetare vidare karriärmöjligheter och personlig utveckling. Vi sitter i moderna lokaler på Drottninggatan 95A i Stockholm.

Skicka din ansökan snarast men senast den 9 november 2015 till . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. För frågor kontakta Joel Wickman, , tfn: 070 364 70 82.