Lawline expanderar och söker ytterligare en orädd jurist


Då är det här är ett utmärkt tillfälle. Ta chansen att få en spännande arbetsplats där du får spela en huvudroll redan från dag ett!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden med utgångspunkt från vårt huvudkontor på drottninggatan i Stockholm.

Förutom klassisk juridisk rådgivning och frekventa klientkontakter kommer du även att ansvara för ett team av juriststudenter, leda deras arbete och kvalitetssäkra deras leveranser av bl.a. rättsutredningar. Till ditt stöd finns seniora jurister inom Lawline och Moretime Professional Services AB som är Lawlines ägarbolag.

Den vi söker
Vi söker en orädd person med stort självförtroende och hög arbetskapacitet som kan rättegångsbalken utan och innan. För dig faller det sig naturligt att ta ansvar och att få saker gjorda i tid är aldrig något problem. När du saknar en egen lösning - vilket inte händer ofta - är du klok nog att fråga. Du är säljorienterad och strävar alltid efter att uppnå bättre resultat. Du tycker om att ha kul på jobbet och bidrar genom din sociala kompetens till arbetsglädje och motivation.

Såväl uppfinningsrikedom som självkännedom är egenskaper som värderas högt. Jur.kand. och tingsmeritering eller motsvarande erfarenhet från advokatbyrå förutsätts.

Att arbeta hos oss
Som medarbetare hos Lawline arbetar du i en modern, nytänkande och entreprenöriell miljö. Lawline är dotterbolag till Moretime Professional Services AB (publ) som är ledande i att förändra en konservativ juristbransch genom att erbjuda traditionella tjänster med digitala verktyg och webb. Lawline har utvecklat webbaserade juridiska tjänster och erbjuder standardiserad juridik till låga priser. Genom att även erbjuda kostnadsfri juridisk rågivning via webben har Lawline växt till Sveriges största juridiska hemsida med drygt 200 000 besökare varje månad. Arbetsmiljön på Lawline präglas av prestigelöshet snabbrörlighet och stora visioner. Utvecklingstakten är hög och du arbetar med drivna medarbetare och en mycket attraktiv produkt. Fortsatt expansion kommer att erbjuda framgångsrika medarbetare vidare karriärmöjligheter och personlig utveckling. Vi sitter i moderna lokaler på Drottninggatan 95A i Stockholm.

Skicka din ansökan senast den 11 januari 2015 till info(at)lawline.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. För frågor kontakta Joel Wickman,, tfn: 070 364 70 82.