Lawline inleder samarbete med e-conomics

Lawline är glada att meddela att vi har ingått ett samarbete med e-conomic. E-conomic är ett företag som utvecklar webbaserade ekonomisystem anpassade till små- och medelstora företag. Det finns flera synerigieffekter mellan ekonomi- och juridiktjänster och många gånger har man som småföretagare behov av kombinationen.

Lawlines ambition har alltid varit att förenkla juridiken och göra den tillgänglig för alla. Med e-conomics programvara kan du även förenkla din bokföring så att du får mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Du får alla funktioner du behöver, såsom fakturering med offert, order och påminnelsefunktion plus bokföring med rapportering och möjlighet att lägga till fler funktioner allt eftersom dina behov förändras. Genom samarbetet kan vi just nu ge dig som Lawline-användare ett förmånligt erbjudande på e-conomics kompletta ekonomisystem. Du får all support du behöver för att snabbt kan komma igång med programmet. 

Du kan prova e-conomic helt gratis och utan bindningstid i 30 dagar. Klicka HÄR för att läsa mer och teckna din provperiod på e-conomic.