Lawline lanserar två företagsjuridiska tjänster till fastpris

Lawline har glädjen att lansera två kommersiella juridiska webbtjänster som ger svenska småföretagare en unik tillgång till juridisk rådgivning - till en helt ny prisnivå. Tjänsterna Lawline premium och Lawline express kommer att erbjudas de 180 000 besökare som använder lawline.se varje månad.

Lawline har hittills varit störst på nätet med kostnadsfri juridisk rådgivning till företag och privatpersoner. Detta kommer vi fortsätta med. För företag som på ett smidigt sätt behöver stämma av juridiska frågor löpande, och som ställer krav på sekretess, och snabba svarstider har vår gratistjänst inte räckt till. Nu tar Lawline ett stort steg framåt och erbjuder juridiska och kommersiella betaltjänster till företag direkt på portalen. I och med Lawline Premium och Lawline Express erbjuds svenska småföretagare en mer tillgänglig service via webben och inte minst sätter Lawline en helt ny prisnivå på juridisk rådgivning.

Med Lawline premium får du löpande hjälp per telefon och via webben med juridiska frågor gällande företagande för 300 kr i månaden. Lawline express erbjuder svar på enskilda frågor för 500 kr, med garanterat svar inom tre dagar.

Vi firar genom att bjuda alla företag att pröva Lawline premium en månad gratis.

I samband med lanseringen har vi också passat på att lyfta vår hemsida grafiskt och förbättrat vissa funktioner. Vi kommer under den närmsta veckan löpande rätta till eventuella buggar och justera hemsidan. Har du synpunkter eller förslag får du hemskt gärna kontakta oss via http://lawline.se/contact