Våra sponsorerVåra sponsorer representerar intressanta och attraktiva arbetsgivare utvalda inom olika juridiska områden. Genom Lawlines unika nätverk skapas kontakter och aktiviteter mellan sponsorer och talangfulla Lawlinerådgivare. Våra sponsorers bidrag är en viktig del i Lawlines verksamhet och möjliggör att juridisk rådgivning kan ges till allmänhet och småföretag helt kostnadsfritt.Eversheds Sutherland Advokatbyrå är en innovativ fullservicebyrå och har tillsammans mer än 2 300 verksamma jurister vid 61 kontor i 29 länder. Eversheds Sutherland är rankade topp 10 bland byråer i Storbritannien och topp 40 i USA.
Kombinationen av Eversheds Sutherlands breda erfarenhet och konkurrenskraftiga internationella nätverk, tillsammans med våra lokala styrkor resulterar i att vi kan leverera kostnadseffektiva juridiska tjänster till både våra lokala och internationella klienter.
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydlig och användbar skatterådgivning till våra kunder.

Skeppsbron Skatt som startade i augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande närmare 50 personer.
Skeppsbron Skatt ingår i den internationella organisationen Taxand, som omfattar över 2000 skattekonsulter i över 40 länder."

Våra samarbetspartners

Våra partners är utvalda för att de är framståede och kunniga inom sina respektive områden. De har kompetens och erfarenhet inom områden som kompletterar Lawlines eget tjänsteutbud och skapar mervärde för våra användare.