A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: use_column2_3

Filename: 2015/pages_view.php

Line Number: 20

6">

Lawlines villkor

1. Information vi samlar in när du registrerar dig

Genom att du samtycker till villkoren godkänner du att Lawline AB samlar in uppgifter för att kontakta dig eller att identifiera dig, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, hemadress, kön, utbildning m.m. (nedan ”personuppgifter”). Även ytterligare information kommer att registreras som vi erhåller från dig i anledning av ansökan och vid eventuell intervju och all annan information vi erhåller från tredje part, såsom tidigare arbetsgivare, andra referenser och från andra källor. All registrerad information som kan hänföras till dig direkt eller indirekt kommer att behandlas som personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen och dessa villkor. Lawline AB är personuppgiftsansvarig för insamlade personuppgifter. När du har lämnat oss dina personuppgifter har du när som helst möjlighet att ändra och ta bort information.

2. Hur vi använder informationen du registrerar

Alla personuppgifter du registrerar på vår webbplats kommer att användas i enlighet med våra verskamhetssyften omfattande exempelvis ge dig åtkomst till områden och tjänster på hemsidan, verifiera din identitet eller informationen, kommunicera med dig angående bl.a. rekrytering och bemanning, skicka information, marknadsföring och andra erbjudanden vi vill ge dig.

3. Överföring av personuppgifter

Alla personuppgifter och andra uppgifter som du registrerar eller lägger upp i en arbetsansökan kan även visas för eller överföras till företag inom Lawline-koncernen och i övrigt till tredje part om denne är en potentiell eller faktisk kund till Lawline AB och/eller en samarbetspartner.

5. Vid anställning

Varje anställning hos Lawline kommer att regleras av ett för ändamålet särskilt upprättat anställningskontrakt.

6. Rättelse och borttagning av personuppgifter

Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse, uppdatera, och begära att Lawline AB tar bort personuppgifter som vi behandlar om dig. Du kan kontakta oss rörande detta; se kontaktuppgifter under p. 9. Vi sparar inte personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet för insamlandet enligt dessa villkor.

7. Säkerhet för din information

Vi använder oss av lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas. Lawline AB kan dock aldrig garantera 100 % säkerhet för de uppgifter du registrerar hos oss.

8. Kontakta oss

Om du har några frågor eller undringar över behandling av personuppgifter eller dessa villkor, kontakta oss enligt nedan:

Lawline AB, org. nr. 559063-2385

Telefon: 08 – 533 300 03

e-post:

Adress: Lawline AB, Östermlamstorg 5, 114 42 Stockholm